چای به خصوص چای سیاه گیلان بعد از آب محبوب ترین نوشیدنی در جهان است.
این یک آماده سازی ساده از ریختن آب داغ روی برگ های خشک شده گیاه کاملیا سیننسیس است.
اولین ثبت چای چای سیاه کیسه ای آن را به عنوان یک نوشیدنی دارویی در چین در قرن سوم پس از میلاد توصیف کرد.
بازرگانان به گسترش محبوبیت آن در سراسر قاره ها کمک کردند.
در اوایل قرن نوزدهم، بریتانیای کبیر مفهوم چای بعد از ظهر را رایج کرد، یک وقفه از روال معمول که در آن چای در کنار ساندویچ ها و محصولات پخته شده مانند اسکون سرو می شود.
طعم چای سیاه لوز بسته به محل برداشت برگ های چای و نحوه رشد و فرآوری آنها متفاوت است.
چای سیاه نظیر چای سیاه سی تی سی محبوب ترین در سراسر جهان است و پس از آن چای سبز، اولانگ و سفید قرار دارند.
دمنوشهای گیاهی از گیاه کاملیا ساخته نمیشوند، بلکه از گیاهان خشک، ادویهها، گلها، میوهها، دانهها، ریشهها یا برگهای گیاهان دیگر تهیه میشوند. آنها معمولاً مانند چای های سنتی حاوی کافئین نیستند.
- منابع:
- تبلیغات: