چای سیاه یکی از مواد تشکیل دهنده چای ماسالا عمده است که حاوی کافئین است و سطح انرژی بدن را افزایش می دهد. کافئین به تنهایی در صورت مصرف زیاد اثرات منفی بر سلامت بدن دارد. در همین حال، سایر مواد ماسالا به تعادل میزان کافئین موجود در آن کمک می کند. ادویه های ماسالا انرژی متعادلی به شما می دهند.
یکی دیگر از ویژگی های چای ماسالا این است که یک انتخاب عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. میخک و دارچین موجود در این چای باعث افزایش قدرت بدنی می شود. چای ماسالا خط دفاعی است و اجازه نمی دهد عفونت وارد بدن شود. این خواص ماسالا آن را به یک نوشیدنی موثر برای تقویت سیستم ایمنی تبدیل می کند.
چای سیاه موجود در چای ماسالا دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی است. میخک ماسالا به دلیل خواص آن در کاهش سطح کلسترول شناخته شده است.
این باعث افزایش کلسترول خوب یا HDL می شود. چای ماسالا تشکیل پلاک هایی را که منجر به گرفتگی عروق و بیماری قلبی می شود را کاهش می دهد.
ادویه ماسالا به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.تمام ادویه های استفاده شده در ماسالا اثرات مثبتی بر بدن دارند. چای ماسالا بیشتر خواص ضدالتهابی خود را از زنجبیل دریافت می کند.
مطالعات نشان می دهد که زنجبیل تاثیر مثبتی در کاهش التهاب در بدن دارد. میخک در این زمینه اثرات مشابهی دارد. این دو ادویه به عنوان مسکن های موثر شناخته شده اند.
چای ماسالا می تواند در رفع مشکلات مربوط به فشار خون موثر باشد. اگر فشار خون شما نوسان دارد (هم بالا و هم پایین)، چای ماسالا ممکن است برای شما مفید باشد. این نوشیدنی معطر به تنظیم گردش خون در بدن کمک می کند و در نتیجه در جلوگیری از نوسانات فشار خون موثر است.
تحقیقات نشان می دهد که یکی از خواص دیگر چای ماسالا خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که می تواند در پیشگیری از سرطان موثر باشد. زنجبیل، دارچین و هل موجود در ماسالا برای پیشگیری از سرطان مفید هستند.