حلوا آب نبات است و به طور کلی سرشار از قند و چربی است.
به طور خلاصه، خوردن حلوا به طور منظم ایده خوبی نیست. خوردن هر روز حلوا سالم نیست، همانطور که خوردن هر روز آب نبات دیگر سالم نیست.
با این وجود، سایر دستور العمل های جایگزین می توانند سطح کلسترول و قند موجود در این دسر را کاهش دهند.
این بدان معناست که آنهایی که برای زندگی سالم ارزش قائل هستند، اما شیرینی دارند، میتوانند هرازگاهی از آن لذت ببرند.
اگرچه تاریخچه این غذای لذیذ مه آلود است، اما بسیاری معتقدند که منشأ آن از ایران است.
در قرن هفتم شواهد مستندی از دسرهای حلوا مانند تهیه شده از خرما و شیر پدیدار شد.
اما بارزترین مدرک در سندی به حلوا ارده اردکان کتاب الطبیخ به معنای کتاب ظروف بود.
این یک کتاب قرن سیزدهم است که حاوی انواع مختلفی از شیرینی است.
در این زمان، بسیاری از کشورها قبلاً برای این آب نبات در غذاهای فرهنگی خود جا باز کرده بودند. نمونه های خوب ترک ها و اسپانیایی ها هستند.
ترکیب حلوا چیست؟
حلوا را می توانید به روش های مختلف درست کنید.
می توانید آن را از دانه های حاوی روغن تهیه کنید. تخمه آفتابگردان، کنجد و بلغور گندم از این قبیل اقلام هستند.
برای تهیه یک شیرینی شیرین، این مواد را با مواد دیگری مانند سس سویا و وانیل مخلوط کنید.
حلوا دو دسته است: آردی و مغزی.
حلوای پایه آرد
این شکل حلوا معمولاً خانگی است و از آرد گندم همراه با مواد دیگر تهیه می شود.
آرد را در تابه تفت دهید و سپس شکر یا شربت شکر را اضافه کنید. برای کسانی که به سلامتی می خورند، از شکر تصفیه شده اجتناب کنند.
جایگزین می تواند عسل محلی یا شربت افرا باشد.
حلوای آجیلی
حلوا که نوعی شیرینی با آجیل است، معمولا در فروشگاه ها یافت می شود. با این حال، برخی از روح های ماجراجو سعی می کنند آن را در خانه درست کنند.
رایج ترین حلوای آجیلی حلوای دانه کنجد است.
آفتابگردان یک گزینه دیگر است، اما به اندازه کنجد رایج نیست.
- منابع:
- تبلیغات: