غذاها استفاده می شود و همچنین برای سالاد سوپ و اسموتی ضروری است

خیار یک گیاه علفی بالا رونده یکساله است سیستم ریشه کم عمق است و عمدتاً در لایه زمین کشت شده 30 سانتی متری توزیع می شود. ساقه تاک با درجات مختلف غلبه رأسی است.
سطح مقطع ساقه لوزی است و اپیدرم خیار گلخانه ای دارای سوراخ هایی است زیر بغل روی ساقه قابلیت انشعاب دارد و تعداد شاخه ها در بین گونه ها بسیار متفاوت است لپه های خیار متقابل و بیضوی بلند هستند.
euphylla متناوب، ساده، کف دست پنج ضلعی یا قلبی خیار خاردار بوته ای، و تیغه ها 3-7 لوب هستند.
گل زیر بغل، تک جنسیتی و گاهی هرمافرودیتی است کاسه گل سبز با پرز و گل تاج زرد است.
رنگ میوه جوان از سفید به سبز کم رنگ تغییر می کند، در حالی که میوه بالغ در زمان رسیدن زرد یا قهوه ای است.
شکل میوه متنوع است مانند چماق مانند، استوانه ای و کروی.
در حال حاضر خیار پس از گوجه فرنگی، کلم و پیاز چهارمین سبزی پر کشت است.
خیار کاربردهای چند منظوره در آشپزی، درمان و آرایشی دارد تحقیقات تغذیه ای و اپیدمیولوژیک فواید مختلفی از خیار را نشان داده است.
به عنوان مثال، خیار حاوی مواد مغذی خیار گلخانه ای ویهان و دارای بافت ترد و طعمی منحصر به فرد است، بنابراین یک سبزی اساسی است که برای انواع غذاها استفاده می شود و همچنین برای سالاد، سوپ و اسموتی ضروری است.
خیار سرشار از هیدراتاسیون عالی و مواد شیمیایی گیاهی است که دارای فواید خیار گلخانه ای درختی متنوعی از جمله کاهش وزن، ضد التهاب، درمان بیماری های متعدد اگزما، یبوست، فشار خون بالا، تصلب شرایین، سرطان و غیره است.
  • منابع:
    1. Introductory Chapter: Studies on Cucumber
  • تبلیغات: 
    1. چاقی دانش آموزان و ربط آن به کوله پشتی
    2. اخبار جنجالی برنامه تلویزیونی
    3. همبستگی بین اضطراب امتحان بالا و لیمو ترش
    4. در بازه 6 ماهه به موفقیت مالی برسید