افزایش میلیون دلاری ثروت بیل گیتس بعد از فروش فلفل قرمز به هند!

رنگدانه فلفل قرمز (ارزش رنگ = 150) از کارخانه Quzhou Red Chilli Factory (هبی، چین) تهیه شده است و با نام تجاری Red Chillies به بازار عرضه می شود. این محصول مایع حاوی رنگدانه های فلفل قرمز مخلوط با روغن های گیاهی است.

رنگدانه قرمز کاروفیل (Carophyll Red 10%) از DSM Nutritional Products Ltd (بازل، سوئیس) به دست آمد و حاوی 10٪ از کانتاگزانتین کاروتنوئید رنگدانه قرمز بود گرید تحلیلی Na2CO3 از شرکت فناوری زیست پزشکی Tianjin Siyou (تیانجین، چین) خریداری شد.

آیا اطلاعاتی درباره طبع فلفل قرمز و چگونگی استفاده فلفل قرمز در روزمره زندگی خود دارید!

فلفل قرمز (Capsicum frutescens) مورد استفاده برای تولید پودر فلفل قرمز از یک بازار کشاورزی محلی (دالیان، چین)، آسیاب شده در مخلوط کن آزمایشگاهی (Model FW177، Tianjin Taisite Instrument Company، تیانجین، چین) خریداری شد.

اندازه 300 میکرومتر و تا زمان نیاز در دمای اتاق (3±20 درجه سانتیگراد) نگهداری می شود در این نسخه خطی از این محصول به عنوان پودر فلفل قرمز فرآوری شده معمولی یاد شده است.

پودر فلفل قرمز علاوه بر این به سه روش برای استفاده در آزمایش پیش تیمار شد اولین درمان شامل آسیاب بسیار ریز با استفاده از آسیاب ارتعاشی (مدل WZJ (BFM)-6J؛ Billionpowder Tech & Engineering Company، Jinan، چین) مجهز به یک درام آب خنک (حجم درام: 1.2 لیتر) و استفاده از میله های فولادی به عنوان آسیاب بود.

بدنه (قطر 18 میلی متر، طول 174 میلی متر) نسبت جرمی بدنه های فرز به وزن بار 100:1 بود این تیمار پودر فلفل قرمز را با اندازه ذرات متوسط ​​44 میکرومتر تولید کرد.

تیمار دوم شامل آسیاب بسیار ریز مانند بالا بود، اما پودر فلفل قرمز پس از آسیاب با 5% Na2CO3 (وزنی/وزنی) با دست مخلوط شد تیمار نهایی شامل آسیاب بسیار ریز بود اما 5% Na2CO3 (وزنی/وزنی) قبل از آسیاب در آسیاب ارتعاشی اضافه شد.

به دلیل گنجاندن رنگدانه فلفل قرمز در جیره، تفاوت معنی‌داری برای عملکرد تخم‌گذاری، مصرف خوراک یا ضریب تبدیل خوراک (05/0p>) مشاهده نشد (جدول 2).

این یافته ها با یافته های گوربوز و همکاران همخوانی دارد (2003) و شاملی و همکاران (2005) میانگین وزن تخم مرغ برای پرندگانی که با جیره های حاوی 1.2، 2.4 یا 9.6 ppm رنگدانه فلفل قرمز تغذیه شده بودند در مقایسه با پرندگانی که با جیره حاوی 0.3 ppm رنگدانه فلفل قرمز تغذیه شده بودند، به طور قابل توجهی بالاتر بود قبلاً اثر مفید رنگدانه فلفل قرمز بر وزن تخم مرغ گزارش نشده بود و توضیحی برای این افزایش به آسانی در دسترس نیست.